AV-PALVELUT

Tiedustelut:
Joni Mattila
040 582 7183
jonzu(ät)dlc.fi


AV-palvelut tuottaa tapahtumiin, näytelmiin ja bändeille äänentoistoa sekä valoja. Asiansa osaavat valo- ja äänimiehet ovat myös käytettävissäsi.

AV-palveluiden varasto sijaitsee Lempäälässä ja sitä pyörittää Joni Mattila. AV-palveluiden suuntaa antavan hinnaston löydät tästä. Jonilta kannattaa aina kysyä tarjous!

Takaisin alkuun


MOOSEKSEN PARTA

Tiedustelut:
Mika Palvanen
0400 736 919
www.mooseksenparta.net


Tamperelaisen Mooseksen Parran kasvun juuret ovat vuodelta 1995, jolloin partahuumorilla höystetty iloinen sanoma soi ensimmäiset sävelensä.

Kasvualustana ovat alusta asti olleet tarkkaan rock-käsikirjan mukaan
tehdyt sävellykset, tehdasviritteiset kitarat ja viimeisen päälle hiotut sanoitukset, jotka ovat pääasiassa kitaristilaulaja Mika Palvasen käsialaa. Pilke silmäkulmassa ovat liikkeellä myös saksofonisti Kai Mattsson, basisti Timo Saarinen ja rumpali Erkki Viljavuori.

Takaisin alkuunSUOMALAINEN MESSU

Tiedustelut:
Lasse Heikkilä
040 509 7141
lasse(ät)lasse.net
www.lasse.net/suomalainenmessu

Perinteisin soittimin (nokkahuilu, klarinetti, viulu, kantele, kitara, hanuri, kontrabasso ja lyömäsoittimet) toteutettu messu kuljettaa Suomen kansan juurilleen ja elämän lähteille.

Takaisin alkuun
SYSI

Tiedustelut:
Jarmo Ranto
040 5021 559
jarmo.ranto(ät)arkkiaines.fi
www.s9.fi

SYSI on takonut vuodesta 2008 taivasta ja yhdistänyt musiikissaan ristillisen sanoman, melodisia rock-aineksia ja mustaa huumoria hevi-elementteihin. Meteliä Messiaasta tahkoavat orkesterissa Henrik Katto, Jouni Raittila, Jarmo Ranto, Marko Tanner ja Ville Mattila. Paul Antila säätää kipinät, ryskeen ja räimeen syttyvään kevytmetelimuotoon.

SYSI on työstänyt 2013 äänitteen nimeltään Veres. Puuhiilenmustan kiekon tematiikka toistaa tietoisesti armoa.
 

Takaisin alkuun