s

GOSPEL POWER RY:N 25-VUOTISJUHLAKONSERTTI
lauantaina 4.5.2013 klo 15-17 Tampereella Kalevan kirkon seurakuntasalissa

 Mukana Mooseksen Parta, Kari Mäkinen & Credo, SYSI ja Peter Joukainen

Gospel Power ry on tamperelainen yhdistys, joka perustettiin alun perin hoitamaan samannimisen orkesterin toimintaa ja taloutta. Yhtye hajosi vuonna 1988, mutta yhdistyksen resurssit jäivät hyötykäyttöön muiden projektien hyväksi.

Näinä päivinäkin moni tuiki tuntemattomuudesta ponnistava tamperelainen evankeliumin asiamies ja -nainen saa liikkeellelähtöön tukea yhdistykseltä. Yksi sellainen on vasta perustettu oriveteläinen Credo. Toinen pari vuotta pitempään mukana keikkunut yhtye on SYSI, jonka osalta tätä konserttia on mainostettava myös juuri tehtaillun levyn julkistuksena. Konsertin avaa yhdistyksen pitkäikäisin, jo vuonna 1995 perustettu iloisen gospelin ja moottoripyörärockin sanansaattaja Mooseksen Parta.

25-vuotista yhdistystaivalta juhlitaan hyvän musiikin ja kahvitarjoilun merkeissä. Eräässä mielessä tapahtuma on myös viestikapulan siirtämistä seuraaville. Osa gospel-taivaan jo menneistä manselaisista suuruuksista on luvannut välittää viestinsä jatkajille juuri tässä tapahtumassa. Tule ja koe tamperelaista gospelhistoriaa!

Juonnosta ja väliaikamusiikista vastaa Tampereen seurakuntien nuorisomuusikko Peter Joukainen.

Vapaa pääsy!